espa banner digital banner
01/03/2023 | ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΕΑ

«Το Σχολείο που Θέλεις»

Το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης θα γίνουν «Το Σχολείο που Θέλεις» για τους 912 μαθητές τους.

Χάρη στην ενθουσιώδη προσπάθεια γονέων καθηγητών και μαθητών η φετινή συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το πρόγραμμα θα ανακαινίσει 2 σχολεία

Με τριπλάσια συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά, χάρη στην ομαδική κινητοποίηση γονέων, μαθητών, καθηγητών, ολοκληρώθηκε η φετινή ψηφοφορία για το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον «Το Σχολείο που θέλεις», που μετατράπηκε σε γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Νικητής αναδείχθηκε το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνοντας 23.163 ψήφους ενώ τη δεύτερη θέση στην κατάταξη έλαβε το 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης με 22.302 ψήφους.

Η κοινή επιθυμία των σχολείων της Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους έφερε κοντά τα δύο σχολεία που αιτήθηκαν στην εταιρεία να τα ανακαινίσει μαζί. Με σεβασμό στην προσπάθεια αυτή η Coca-Cola Τρία Έψιλον αποφάσισε να τροποποιήσει τον αρχικό της σχεδιασμό και να ανταποκριθεί θετικά στο κοινό τους αίτημα. Συγκεκριμένα, θα προχωρήσει με την ανακαίνιση του 14ουΓυμνάσιου Θεσσαλονίκης το φετινό καλοκαίρι, και εντός της σχολικής χρονιάς 2017-2018 θα ανακαινίσει και το 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Με την ολοκλήρωση  των επισκευαστικών εργασιών των δύο σχολείων το 2018, το πρόγραμμα θα έχει βελτιώσει συνολικά 15 σχολεία στη Θεσσαλονίκη.